OrgView

Organisationen blir överskådlig på webbplatsen och lätt för besökaren att hitta till rätt person

2023-10-13

Vi är stolta över att meddela att Deer Meadow kommer att vara en del av Sitevisiondagarna, och vi ser fram emot att dela spännande nyheter med dig! Tillsammans med våra partners på Vemendo kommer vi att introducera vår senaste innovation, tjänsten som kommer att revolutionera hur du ser på organisationsstruktur och hanterar personaldata - OrgView.
Sitevisiondagarna är den perfekta mötesplatsen för teknik- och webbentusiaster. Det är här du kan upptäcka de senaste trenderna och tekniska lösningarna inom webbutveckling och digital närvaro. Och i år blir det ännu mer spännande med vår närvaro och presentation av OrgView.
OrgView är en kraftfull och användarvänlig plattform som ger dig en helt ny dimension av insikter när det gäller din organisationsstruktur. Med hjälp av avancerad datavisualisering och enkel användarhantering kommer du att kunna:

  • Utforska din organisationsstruktur i realtid.
  • Få ökad transparens i personaldata.
  • Effektivt hantera medarbetarinformation.
  • Optimera arbetsflöden och beslutsfattande.

Vårt samarbete med Vemendo, en ledande aktör inom digital strategi och utveckling, kommer att säkerställa att OrgView inte bara är en innovativ produkt, utan också en strategisk lösning som kan anpassas efter dina specifika behov.
Passa på att prata med våra experter under Sitevisiondagarna. Vi ser fram emot att svara på dina frågor, diskutera dina utmaningar och hjälpa dig att utforska hur OrgView kan förändra sättet du hanterar organisation och personaldata.
Vi ser fram emot att träffa dig på Sitevisiondagarna och tillsammans utforska framtidens möjligheter med OrgView. Välkommen till vår monter, och låt oss tillsammans forma en mer effektiv och insiktsfull framtid för din organisation!